Over ons

Iedereen heeft zijn eigen expertise

Wij zijn een SEO-agency dat is gevestigd in Rotterdam. Wij geloven dat ieder bedrijf, groot of klein, baat heeft bij zoekmachineoptimalisatie. Daarom bieden wij betaalbare en effectieve SEO-diensten aan om onze klanten te helpen hun online zichtbaarheid te vergroten en de doelgroep te bereiken.

100+
Tevreden klanten geholpen.
30+
Freelancers in ons team.
10+
Certificaten en trainingen.
5+
Nationaliteiten.
Team SEO

Wij werken met een team van ervaren professionals

Met ons team van SEO-experts helpen wij onze klanten om hun posities in de zoekresultaten van Google te verbeteren en om meer bezoekers naar hun website te trekken. Wij bieden een breed scala aan diensten, van het uitvoeren van grondige zoekwoordenonderzoeken tot het opstellen van aantrekkelijke en relevante content.

Ons verhaal

Het verhaal achter dit agency

Bij ons staat klanttevredenheid altijd voorop. Wij werken nauw samen met onze klanten om te begrijpen wat hun doelen en behoeften zijn. Om ervoor te zorgen dat we de best mogelijke resultaten behalen. Wij helpen je graag om jouw online zichtbaarheid te vergroten en jouw bedrijf te laten groeien.

2009

Content

Gestart met het schrijven van content om bedrijven te helpen hoog te scoren in Google. De kwantiteit was belangrijker dan kwaliteit door geringe concurrentie.

2011

Onderzoek

Keyword research stond nog in de kinderschoenen. Vanuit Google Adwords haalde wij de meeste data. Het was relatief eenvoudig om hoog in Google te scoren.

2012

Techniek

Technisch gezien ging er steeds meer vanzelf. Waardoor je geen programmeur meer hoefte te zijn om iets met technische SEO te doen.

2016

PR

Wij hebben een werkwijze ontwikkeld waarmee je consequent aan jouw online reputatie werkt en zo ook in concurrerende markten hoog in Google scoort.

Onze waarden

Deze kernwaarden drijven ons

Gear Icon - Agency X Webflow Template

Integriteit

Eerlijk en oprecht zijn in de manier waarop wij zaken doen en communiceren.

Check Icon - Agency X Webflow Template

Professionaliteit

Wij houden ons aan de hoogste standaarden voor kwaliteit en service in de branche.

Badge Icon - Agency X Webflow Template

Deskundigheid

Wij hebben de nodige kennis en ervaring om klanten te helpen hun online doelstellingen te bereiken.

Team Icon - Agency X Webflow Template

Innovatie

Altijd op zoek naar nieuwe en creatieve manieren om klanten te helpen hun online aanwezigheid te versterken.

Team SEO

Wie zijn wij?