Slotenmaker-24-uur.nl

Rugzak.com
1 april 2016
Telan.nl
1 juni 2016
Show all
  • TaskWebsiteteksten & Landingspagina's

Slotenmaker-24-uur.nl helpt particulieren en bedrijven in nood. Zij zijn u van dienst bij het openen van de deur van uw woning, auto of bedrijf wanneer u uw sleutel kwijt bent. 24 uur per dag en 7 dagen per week zijn zij in heel Nederland bereikbaar om vervolgens binnen 30 minuten ter plaatse te zijn. Slotenmaker-24-uur.nl doet daarnaast preventief onderzoek naar uw inbraakbeveiliging. Altijd gratis en vrijblijvend of op basis van een voorstel dat vooraf gedaan wordt.

In mei 2016 zijn wij voor Slotenmaker-24-uur.nl aan de slag gegaan.

Websiteteksten

The Haan is door Slotenmaker-24-uur.nl gevraagd om de websiteteksten voor Slotenmaker-24-uur.nl te schrijven. Op basis van zoekwoordenonderzoek is er gekozen om de nadruk op andere zoekwoorden te leggen dan voorheen het geval was. Zo wordt de relevantie en zichtbaarheid binnen de doelgroep vergroot.

Bekijk website

Landingspagina’s

The Haan heeft 21 landingspagina’s geschreven om Slotenmaker-24-uur.nl beter zichtbaar te maken op het zoekwoord ‘slotenmaker’ in combinatie met een relevante woonplaats. Slotenmaker-24-uur.nl maakt zich direct zichtbaar wanneer er naar een slotenmaker in een bepaalde woonplaats gezocht wordt, hierdoor worden er per maand honderden extra bezoekers bereikt. Zonder deze landingspagina’s wordt de concurrent gebeld, nu is Slotenmaker-24-uur.nl zichtbaar op deze belangrijke momenten.

Wilt u direct in contact komen?
Stuur een e-mail naar info@thehaan.nl of bel ons op 085 06 06 330