Mindpower.nl

Schadeautoopkoper.be
1 december 2014
Show all
  • TaskWebsiteteksten & Nieuwsbrief

Vanuit Mindpower.nl is Robert Benninga & team actief om het potentieel van mensen en organisaties optimaal te benutten. Robert gaf 17 jaar leiding aan succesvolle bedrijven als AHOLD, De Bijenkorf, METRO Group en Hyatt Hotels USA. In 1991 heeft Robert Benninga Mindpower International N.V. opgezet en in 53 landen voor meer dan 300.000 mensen gesproken. Mindpower houdt zich bezig met coaching, e-programma’s en presentaties.

In januari 2014 zijn wij voor Mindpower.nl aan de slag gegaan.

Websiteteksten

The Haan is gevraagd om met de websiteteksten van Mindpower.nl op te frissen. Resultaat is een vlottere leesstijl en een duidelijke samenhang van de activiteiten van Robert Benninga & team. Er is extra gefocust op de e-programma’s van Mindpower en het verkrijgen van inschrijvingen voor de nieuwsbrief.

Bekijk website

Nieuwsbrief

The Haan is gevraagd om wekelijks een nieuwsbrief voor Mindpower te schrijven. Gemeten is met verschillende e-mails wat het best werkt, een kort en krachtig bericht blijkt het meest effectief. Op de nieuwsbrief van Mindpower.nl staan meer dan 8.000 mensen ingeschreven. De impact van de nieuwsbrief is verbeterd door een hoger open- en doorklikratio te realiseren

Wilt u direct in contact komen?
Stuur een e-mail naar info@thehaan.nl of bel ons op 085 06 06 330