Team

Specialist in het schrijven of vertalen van teksten en het optimaliseren van uw website voor Google.

Schrijven en vertalen

The Haan is gespecialiseerd in het (her)schrijven van teksten voor uw doelgroep en Google. Altijd vanuit de doelstelling om uw bereik, conversie en daarmee uw omzet te verhogen. Wij doen dit in alle populaire talen.

SEO

Wij meten, testen, verbeteren en optimaliseren uw strategie. Gestart wordt met een nulmeting, daarna wordt de voortgang continu in de gaten gehouden. Wij optimaliseren de structuur van uw website en werken met linkbuilding.


Menno de Haan & team

The Haan bestaat momenteel uit een netwerk van tekstschrijvers, vertalers en SEO specialisten. In overleg met de klant streven wij naar het gewenste eindresultaat. Wij zijn eerlijk, oprecht en realistisch. Menno de Haan is als student gestart met het schrijven en herschrijven van diverse webteksten en het optimaliseren van websites voor een hogere positie in Google. Sinds 2009 is er een reputatie opgebouwd via websites als Sitedeals (100% tevredenheidsscore op basis van 37 beoordelingen), Marktplaats en Tekstklik.

Onze missie

Marketingdoelstellingen van organisaties behalen door informatie beschikbaar en inzichtelijk te maken. Altijd door te meten, verbeteren en gedacht vanuit de strategie van de organisatie waarvoor gewerkt wordt.

Onze visie

The Haan wil onmisbaar zijn door het hoogst mogelijke potentieel van organisaties met online marketing te behalen. Snel, duurzaam en met de hoogst mogelijke ROI, door slimmer en creatiever dan concurrenten te zijn.

Wij werken samen met:

Uw online bereik verbeteren?
Stuur een e-mail naar info@thehaan.nl of bel ons op 085 06 06 330